divendres, 9 de novembre del 2007

...ara feia dies, eh?

Hola un altre cop!!

La veritat és que desde l'últim dia no he tornat a veure la meva nebodeta, però sembla que tot segueix molt bé. La primera setmana fora de l'hospital l'ha passada a casa el avis, en plan Hotel con desayuno Continental...joer quina sort, tu.

En fí, pel que expliquen la família, la Mariona dorm i menja, dorm i menja, dorm i menja, i fa caca, dorm i menja, dorm i menja, caca i pipi, dorm i menja....ja ho veieu, molta activitat per ser tant petita.

Espero veure-la aquest cap de setmana o en breu, no ho sé, la meva agenda també està molt ocupada....pipi, caca, ja sabeu.....

Per ara, una altra foto de quan era al hospital.



Ay!!! Quin pare més guapo!!!

Hasta pronto amigos!!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones,per fi aquí la mare ja ja ja, quina por. Avui ja hem aterrat a casa després d'una setmaneta a casa els avis. Tots tres estem molt bé, adaptant-nos els uns als altres però tot va de conya.
La nena segueix fent absolutament el mateix: dormir, menjar i fer caca (ara és l'únic que ha de fer, que aprofiti)i el Carles i jo no parem de canviar bolquers, esterilitzar bibes, fer bibes i rentar molta i molta roba (cada cop que la canviem se'ns fa pipí i l'hem de canviar de d'alt a baix).
Bé us anirem informant, i en breu enviarem fotos a la super tieta per tal que les pugui publicar.
Una abraçada a tots, moltes gràcies pels vostres comentaris i sobretot moltes gràcies a la SUPER TIETA CRIS, quin regal més maco...t'estimo molt.

Núria

Anònim ha dit...

ei penya!!!!

Com va l'adaptació??? ja veig que bé. Quina foto més guapa tu!. Quina família!!!. Per cert Núria, t'enviaré un email de part del nostre Toni Myotis...amb uns noms de papilles o no sé què ecològic.
Quan tingueu un segon, entre caques, bibis, pipins...em podreu enviar una foto que em va fer la Cris a l'hospital amb la Mariona?, si la teniu, em faria molta il.lu.
Ja us truco un dia d'aquests a vore com esteu.

Mentrestant un petonàs a tots plegats!!!

martE

Anònim ha dit...

Bones aquí els pares de la criatura, aquest finde intentarem fer un super reportatge fotografic i enviar-lo a la tieta a veure si pot actualitzar el blog (tot i que la tieta va una mica de cul). La Mariona està de conya, menja moltíssim i es va engreixant a poc a poc, nosaltres mentre estem acostumant el son al seu ritme, la punyatera és com un rellotge i cada 4 hores en punt reclama el bibe.
Una abraçada ben forta a tothom.
Carles, Mariona i Núria

Enric Truñó Juanola ha dit...

Ejem... No voldria ser pesadet... Suposo que aneu super-atavalats... I això que a la Mariona encara li falta una mica pels 16... D'això... Què volia dir... I el super-reportatge fotogràfic??? Cris?? Ara sí que fa dies, eh??? Jope!! :-D

Enric Truñó Juanola ha dit...

a mi també em falta una mica pels 16... ;-D

salutacions!!!!!!

Anònim ha dit...

Bones Enric,
La culpa no és de la cunyada-tieta Cris sinó dels papes que no li hem enviat cap més foto a la Cris, a veure si per fi aquesta tarda li fem arribar alguna perquè la pugui penjar. Suposo que enviarem alguna foto del seu primer bany! a la tia li encanta, fins i tot se'ns ha quedat adormida mentre la banyavem..., anem bé!

Una abraçada.

Enric Truñó Juanola ha dit...

Hola, Núria! Com esteu?? No, només volia dir que no és culpa de ningú, coi, no fotem, tranquilité... :-) ciao, una abraçada!!

Anònim ha dit...

Enriiic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boones, com va tot?????? nosaltres aquí cuidant la Mariona, espero veure't ben aviat, quan baixem a Barna et fem un truc. Per cert la Cris ja té les fotos, suposo que quan tingui un momentet les pujarà.
Una abraçada i un petonet de la Mariona que cada dia està més gordeta no vegis com menja la tia...

Enric Truñó Juanola ha dit...

hola... No sé què dir...

Que guai l'abraçada i el petonet de la Mariona, però vols dir? Ja abraça i fa petons? Amb un mes? Anda ya! I al trivial? No juga al trivial? Uns billars, Mariona? Nem a la bolera? :D Ara és per fer'ls-hi, els petons... :-)Segur que està molt maca.

Cris... Va... T'ho juro que no sé què fas...

Tinc moltes ganes de veure-us.

Enric Truñó Juanola ha dit...

ai, ni que sigui en foto... :)

Enric Truñó Juanola ha dit...

Hola! Eoo, eoooo...!!! Lo del trivial i la bolera era broma, eh?? Núria, torna-l'hi l'abraçada i fés-li molts petons!!! Ja ens veurem!!

Anònim ha dit...

Felicitats parella!! la peña del parking es va multiplicant XD molts petonets a la mariona

CASCARRÀBIES ha dit...

Ei, tia (vull dir, tieta), no sabia que tenies un bloc dedicat a major glòria de la teva neboda. Ben fet, però et recordo que a mi la meva tieta de Madriz també em mimava molt i ja veus com he acabat sortint.

En fi, felicitats als pares (i a les mares) i a la resta de la família.